3 de juny 2010

Eleccions al Barça ( falten 9 dies )

D'aquí a 9 dies es celebren les eleccions per la presidència del FCBarcelona. 118.665 socis hem estat cridats a votar per 1 d'aquests 4 personatges com a cara visible del nostre club al món:

Sí, ja ho sé, aquí n'hi ha 5 de cares, i la primera ja no ens tornarà a representar mai més com a President, almenys del Barça... però l'he inclòs a la foto expressament, no només perquè en Jan Laporta és qui passa el relleu, també perquè les seves actuacions durant els últims 7 anys condicionen completament el procés electoral en el que ens trobem inmersos.

Per començar, he de dir que cap d'aquestes 5 persones em convenç del tot. Segurament preferiria una persona més jove, més humil, més d'estar per casa, més propera al que som la majoria dels socis. De fet, estic convençut que si algun dia es presenta, en Pep Guardiola seria un bon President. Somniar és gratis...


Reconec que quan en Pep va ser proposat com a entrenador era dels que no ens acabàvem de creure que ho podia fer bé... recordo que llavors jo somniava amb un tàndem Guardiola-Koeman a la banqueta...


Avui he llegit en un diari esportiu que l'heroi de Wembley podria tornar al Camp Nou per ocupar la Secretaria Tècnica en substitució de Txiki Begiristain. Si un candidat confirma aquest fitxatge, el votaré segur... ja he comentat que somniava amb aquesta parella ja el 2006, i en definitiva el que més em preocupa -i m'atreveixo a dir que també al 99% dels socis- és que el primer equip de futbol ens faci gaudir com nens cada setmana.

El cas és que a nivell esportiu -almenys fins avui- el que ens ofereixen tots els candidats és "continuitat", i que per tant el que més ens importa no és un factor decisori en aquestes eleccions, la qual cosa ens posa més difícil decidir-nos per un d'ells...

Personalment, el que a continuació em faria decidir per un candidat seria un carisma relevant. En la meva opinió, aquest va ser un factor decisiu en les eleccions de 2003, quan un jove simpàtic, bon comunicador, humil i honest ens va robar el cor a molts culés:

Sempre m'ha impactat com el poder canvia a les persones, però el cas de'n Laporta ha estat massa... Per mi, des que el 2008 el vam veure i sentir cridant posseït per vés a saber què, va perdre tota la seva credibilitat i des de llavors he desitjat que acabés el seu mandat.


És per aquest motiu, que descarto del tot l'opció de votar a'n Jaume Ferrer, el candidat "recomanat" per en Laporta que llueix al seu slògan la famosa frase "que n'aprenguin!"... aquest no és el tipus de valors que desitjo que els meus fills -socis des que van néixer- "aprenguin" del futur President del Barça.


Així doncs, com que no puc votar a'n Guardiola, he decidit començar un procés d'eliminació de candidats que compartiré al "cul del món" els propers dies entre els 3 que per mi tenen opcions. Espero no acabar votant en blanc :-)

Vull fer aquest procés de reflexió perquè desitjo que els propers anys poguem gaudir de molts bons moments amb el Barça que poguem compartir amb els nostres fills cada setmana a casa, al camp, amb els amics,... FORÇA BARÇA !!!


1 comentari:

  1. nachete!!! escrius molt bé crack, però ja saps que no estem d'acord amb lo del Laporta, lo important és que sí ho estiguem amb el barça!

    ResponElimina